50.000 άδειους κάλυκες συγκέντρωσε ο Κ.Σ. Σπάρτης

50.000 άδειους κάλυκες συγκέντρωσε ο Κ.Σ. Σπάρτης

Με κεντρικό σύνθημα "Προστατεύουμε το περιβάλλον, μαζεύουμε τους άδειους κάλυκες", ο Κ.Σ. Σπάρτης διοργάνωσε για μία ακόμη χρονιά το εν λόγω πρόγραμμα, το οποίο ευαισθητοποίησε με τον καλύτερο τρόπο τους κυνηγούς της λακωνικής πρωτεύουσας, αποδεικνύοντας και αυτοί με τη σειρά τους ότι είναι οι καλύτεροι προστάτες της φύσης.

Να σημειωθεί ότι την εν λόγω δράση χαιρέτισαν πολυάριθμες περιβαλλοντικές οργανώσεις και κυνηγετικοί σύλλογοι ανά την Ελλάδα, μιας και για μία ακόμη χρονιά ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης απέδειξε έμπρακτα ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων! Για την ιστορία να σημειωθεί ότι πολυάριθμα μέλη του συλλόγου συγκέντρωσαν σχεδόν 50.000 κάλυκες, ενώ νικητές της δράσης ήταν ο κύριος Χασάπης Χαράλαμπος (14700 κάλυκες), ο κύριος Ράλλης Σαράντος (6500 κάλυκες), ο κύριος Τάκος Κωνσταντίνος (6000 κάλυκες) και ο κύριος Αλεξανδράκης Παναγιώτης (4860 κάλυκες), οι οποίοι κερδίζουν δώρα προσφορά του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης εξήρε τη σημασία της εν λόγω δράσης, την οποία χαρακτήρισε ως μία από τις πλέον αξιόλογες, μιας και μεταδίδει το μήνυμα της προστασίας του περιβάλλοντος και υπογραμμίζει ότι ο σύγχρονος κυνηγός οφείλει να αντιμετωπίζει το κυνήγι, αλλά και τη φύση με την πρέπουσα σοβαρότητα κι ευθύνη, όπως απέδειξαν για μία ακόμη χρονιά τα μέλη του Κ.Σ. Σπάρτης.

Κ.Σ. Σπάρτης
άδειοι κάλυκες
Πηγή: 
ΚΣ Σπάρτης