Μαρινάδα κρασιού για τα κρέατα

Υλικά: 

1 μπουκάλι κόκκινο αρωματικό κρασί
1 1 φλ. κονιάκ
1 κρεμμύδι χοντροκομμένο
1 καρότο σε ροδέλες
​μπόλικοι κόκκοι μαύρου και πράσινου πιπεριού
1 κ.κ καυτερό τσίλι ή γλυκιά πάπρικα, ανάλογα τα κέφια μας

Μία μυστική συνταγή που θα νοστιμύνει όλα τα κρέατα!

Τρόπος παρασκευής: 

Tοποθετήστε το κρέας με όλα τα υλικά γιά 4-24 ώρες στο ψυγείο. H μαρινάδα μπορεί να συμπυκνωθεί και να γίνει σάλτσα ή να χρησιμοποιηθεί ως υγρό μαγειρέματος.

Kαλό είναι να τσιγαρίσετε το κρέας πριν το μαγειρέψετε. Αλλά επίσης μπορείτε να αλείφετε, εάν πρόκειται να κάνετε BBQ.

Πηγή: 

gourmed.gr